Spisesteder i Venezia

Tekst

 

Hvis du vil finde et  spisested i en bydel så "klik" nedenfor

 

-> Cannaregio

-> Castello

-> Dorsoduro

-> San Croce & San Polo

-> San Marco

Hvis du har brug for et billigt sovested, så klik nedenfor

Spise- og drikkesteder

Der findes mange spisesteder i Venezia, specielt i de områder hvor turisterne er på vej frem eller tilbage. Det drejer sig om områderne mellem S. Marco og Ponte Rialto og mellem Ponte Rialto og Stazione S. Lucia. Alle steder her tilbydes "menu turistico" på forskellige prisniveauer fra 15 – 20 euro, og så kan der være forskelle på om det er inklusive eller ekslusive drikkevarer. Efter min bedste vurdering er priserne på de mange spisesteder langs turisternes tiltrådte stier alt for høje set i forhold til mad - og vinkvalitet. Det er vanskeligt at finde et billigt spisested i Venezia, men det er muligt at finde steder, hvor der er en rimelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Samtidigt kan det være steder, hvor antallet af turister ikke overstiger antallet af lokale gæster.

(markeringen -> 23 euro, giver et bud på at forret, hovedret og husets vin kan klares for 23 euro pr person)

 

 

De store "turistmadstrøg" kan man finde med udgangspunkt fra PIAZZA S. MARCO mod PONTE ACCADEMIA gå ud fra punkt D på planen tv for tekst, eller gå mod PONTE RIALTO fra punkt B. Den sidste tur langs "Le MERCERIE" er beskrevet i tur 3 og denne rute har mange "turisttraps" så pas på og læs på spisekortet, der gerne skulle hænge udenfor.

Forslagene til spise- og drikkesteder i Venezia er resultatet af mange studier af spisekort og af venners og egne forsøg på at finde, det eller de ultimative lokale uopdagede "venezianske spisesteder".

På grund af besværlighederne med gadenavne i den venezianske kanallabyrint er spisestederne anført efter hvilken af de 6 bydele de er beliggende i og så vidt muligt med den officielle post adresse fx Cannareggio 1817.

 
 

Hvis du vil se spisesteder i andre dele af byen, så "klik" nedenfor

-> Cannaregio

-> Castello

-> Dorsoduro

-> San Croce & San Polo

-> San Marco

 

 

 

 

God fornøjelse og ikke mindst god appetit!